Silvestrovské čokoládové ledovky

Další sladká chuťovka pro všechny mlsné jazýčky. Potěší nejen všechny milovníky čokolády, ale i ty z vás, kteří po dobrém jídle potřebují malou sladkou tečku.

111483-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

INGREDIENCE:

250 g stoprocentního tuku
50 g čokolády na vaření
50 g kakaa
3 celá vejce
3 lžíce moučkového cukru
1 vanilkový cukr

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Tuk, čokoládu a kakao rozpustíme ve vodní lázni.

2. Vejce s oběma cukry ušleháme do husté pěny (nejlépe ve šlehači)

3. Do ušlehaných vajíček vešleháme rozpuštěnou čokoládu.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

4. Dáme do pytlíku a stříkáme kopečky do papírových košíčků.

5. Pozor, hmota rychle tuhne, je třeba pracovat rychle.

Množství: pro 4 osoby
Doba přípravy: 10 min

Dobrou chuť!

Další recepty

Dorty – inspirativní fotogalerie

29.12.2010 11:49
Více o tématu: čokoládacukrpotravina

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@living.cz

TOPlist