Silvestrovské čokoládové ledovky

Další sladká chuťovka pro všechny mlsné jazýčky. Potěší nejen všechny milovníky čokolády, ale i ty z vás, kteří po dobrém jídle potřebují malou sladkou tečku.

INGREDIENCE:

250 g stoprocentního tuku
50 g čokolády na vaření
50 g kakaa
3 celá vejce
3 lžíce moučkového cukru
1 vanilkový cukr

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Tuk, čokoládu a kakao rozpustíme ve vodní lázni.

2. Vejce s oběma cukry ušleháme do husté pěny (nejlépe ve šlehači)

3. Do ušlehaných vajíček vešleháme rozpuštěnou čokoládu.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

4. Dáme do pytlíku a stříkáme kopečky do papírových košíčků.

5. Pozor, hmota rychle tuhne, je třeba pracovat rychle.

Množství: pro 4 osoby
Doba přípravy: 10 min

Dobrou chuť!

Další recepty

Dorty – inspirativní fotogalerie

29.12.2010 11:49

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist