7788.jpg

Paření na plynu je vařením na ohni, který je okamžitě teplý, která má stále stejnou teplotu a přidáváním plynu se mění v prvé řadě intenzita ohně, jehož ovládání je přeci jen trochu jiná dovednost, než ovládání elektrického ohřevu. Zdroj: archiv redakce

Související články: Vybavení kuchyně? Co radí šéfkuchař?

2 / 4

Paření na plynu je vařením na ohni, který je okamžitě teplý, která má stále stejnou teplotu a přidáváním plynu se mění v prvé řadě intenzita ohně, jehož ovládání je přeci jen trochu jiná dovednost, než ovládání elektrického ohřevu. Zdroj: archiv redakce

Související články: Vybavení kuchyně? Co radí šéfkuchař?

Miniatury Zavřít

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist