Domů > Fotogalerie > Kuchyně fotogalerie > Večeře z jednoho hrnce
Pro řadu domácností je nezbytným pomocníkem hliněný pekáč s víkem zvaný římský hrnec.
Související články: Večeře z jednoho hrnce
Pro řadu domácností je nezbytným pomocníkem hliněný pekáč s víkem zvaný římský hrnec. Zdroj: archiv redakce
Související články: Večeře z jednoho hrnce
Variantou pro příjemné labužnické posezení může být racklette gril. Jedná se o elektrickou přenosnou plotýnku, do které se zasouvají malé pánvičky s rozmanitým obsahem. Zdroj: archiv redakce
Související články: Večeře z jednoho hrnce
Zdroj: archiv redakce
Související články: Večeře z jednoho hrnce
Základem pokrmu je rýže, nejlépe dlouhozrnná. Při výběru se určitě vyvarujte české přílohové klasice v podobě bílé rýže, ta je pro přípravu pokrmu příliš měkká. Zdroj: archiv redakce
Související články: Večeře z jednoho hrnce
Zdroj: archiv redakce
Související články: Večeře z jednoho hrnce
Do pokrmu se hodí opět drůbeží či mladé tmavé maso a rozmanitá zelenina. Maso a zeleninu nakrájejte na drobné kousky a osmahněte na slunečnicovém či olivovém oleji. Zdroj: archiv redakce
Související články: Večeře z jednoho hrnce
Nemusíte se bát k masu přidat brambory, topinambury či zeleninu jako přílohu. Chuťově maso podtrhnou i jablka, hrušky či kousky dýně. Zdroj: archiv redakce
Související články: Večeře z jednoho hrnce
V Maroku se v tajinu připravuje i ryba. Zdroj: archiv redakce
Související články: Večeře z jednoho hrnce
Zdroj: archiv redakce
Související články: Večeře z jednoho hrnce
I jeho výhodou je možnost připravovat maso společně s přílohou. Případně můžete péct maso s rozličnou zeleninou a těsně před servírováním přisypat kuskus. Zdroj: archiv redakce
Související články: Večeře z jednoho hrnce
Zdroj: archiv redakce
Související články: Večeře z jednoho hrnce
Zdroj: archiv redakce
Související články: Večeře z jednoho hrnce
Pokrm vařený v jednom hrnci, který dokonale propojí všechny chutě ingrediencí do jediné symfonie a usnadní mytí nádobí, je tradiční v mnoha kulturách. Zdroj: archiv redakce
Související články: Večeře z jednoho hrnce
Stačí na mísu nakrájet různé druhy zeleniny, uzenin a sýrů, naservírovat malé kousky masa pro rychlou úpravu či mořské plody a nechat hosty, ať si svou večeři připraví podle vlastní chuti a nápadů. Zdroj: archiv redakce
Související články: Večeře z jednoho hrnce
Zdroj: archiv redakce
Související články: Večeře z jednoho hrnce
Výhodou těchto jídel je jejich absolutní variabilita. Neexistuje jeden striktní recept, kterého je nutné se držet. Zdroj: archiv redakce
Související články: Večeře z jednoho hrnce
Zdroj: archiv redakce
Související články: Večeře z jednoho hrnce
Teplá kotlíková jídla navíc poslouží pro prevenci či boj s chřipkovými viry. Stačí, když nebudete šetřit cibulí a česnekem. Zdroj: archiv redakce
Související články: Večeře z jednoho hrnce
Zdroj: archiv redakce
Související články: Večeře z jednoho hrnce
Zdroj: archiv redakce
Související články: Večeře z jednoho hrnce
Do povědomí českých kuchařů a kuchařek se dostává i specialita kavkazských, středovýchodních a jihoasijských národů - pilaf. Zdroj: archiv redakce
Související články: Večeře z jednoho hrnce
Zdroj: archiv redakce
Související články: Večeře z jednoho hrnce
Související články: Večeře z jednoho hrnce