Vánoční půlměsíčky

Sladké vánoční cukroví každoročně působí na naše čichové i chuťové smysly – provoní celý byt a navíc vypadá na naaranžovaném svátečním stole velmi esteticky – tedy, dokud se nesní.

111102-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

INGREDIENCE:

Těsto:
120 g polohrubé mouky,
120 g tuku,
120 g mletého cukru,
100 g čokolády

Poleva:
250 g mletého cukru,
2 polévkové lžíce rumu,
2 lžíce horké vody

Nepřehlédněte – Velká galerie vánočních dekorací

POSTUP PŘÍPRAVY:
   1. Utřeme tuk s cukrem a vejce, přidáváme po kouscích změklou čokoládu a naposled přidáme mouku.
   2. Těsto stejnoměrně rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech a dáme péci do trouby.
   3. Po upečení vše polejeme polevou a vykrajujeme půlměsíčky.
(Polevu utřeme do hladka).

Množství: pro 4 osoby
  

Dobrou chuť!

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

Další recepty

23.12.2010 10:47
Více o tématu: bytcukrvánoční cukroví

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@living.cz

TOPlist