Vánoční půlměsíčky

Sladké vánoční cukroví každoročně působí na naše čichové i chuťové smysly – provoní celý byt a navíc vypadá na naaranžovaném svátečním stole velmi esteticky – tedy, dokud se nesní.

INGREDIENCE:

Těsto:
120 g polohrubé mouky,
120 g tuku,
120 g mletého cukru,
100 g čokolády

Poleva:
250 g mletého cukru,
2 polévkové lžíce rumu,
2 lžíce horké vody

Nepřehlédněte – Velká galerie vánočních dekorací

POSTUP PŘÍPRAVY:
   1. Utřeme tuk s cukrem a vejce, přidáváme po kouscích změklou čokoládu a naposled přidáme mouku.
   2. Těsto stejnoměrně rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech a dáme péci do trouby.
   3. Po upečení vše polejeme polevou a vykrajujeme půlměsíčky.
(Polevu utřeme do hladka).

Množství: pro 4 osoby
  

Dobrou chuť!

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

Další recepty

23.12.2010 10:47
Více o tématu: byt

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist