Diskuze

2 komentáře

    Anonym

    Konečně začíná, zatím jen některým, docházet, že je ekonomické a ekologické, když už topí, tak mít možnost něco uvařit či upéct. Pohrdám chalupáři s krbovými kamny v kuchyni (v pokojích, když chybí ústřední topení, je to jiná věc). Posloužím vlastním zážitkem. Výpadek proudu po celé obci, u nás uvařeno a upečeno na sporáku, u sousedů ani kafe nemohli uvařit, jelikož topí krbovkami. Oni dřív měli lidi rozum, že v každé kuchyni byl sporák. Snad se ten trend trochu vrací.

    čen

    Mám kachlová krbová kamna a žádný nepořádek kolem nich nemám, je to čisté topení a když i přesto něco upadne, prostě to hned zametu. Co se týká sporáků, vím, že je to nejlepší možnost vaření , opravdu buchty i kuře z trouby sporáku a dokonce i cukroví, to je paráda. Mít teplo doma a ještě si něco uvařit, je to výhoda a navíc, dneska dělají ty sporáky opravdu krásné. Aleexistují i sporáky na tuhá paliva, která se mouhou uabudovat i do kuchyňské linky, holt v nich není vidět okýnkem oheň, ale to je u sporáku přednost, nelíbilo by se mi, stát u sporáku, něco míchat a přitom si smažit nohy na teple, sálajícím krbovým okénkem.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@living.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist