Diskuze

4 komentáře

    Stanislava

    Anooo
    Nedávno jsem tu narazila na článek o tom https://www.levnekrby.cz/zajimavosti/kuchynska-kamna/
    A i dnes je to dobré 🙂

    Štěpán

    Mně by se takový sporák v kuchyni také líbil, ale nejsme si jistý, že by manželka chtěla mít v kuchyni nepořádek z kamen. I kolem kamen v obýváku neustále uklízí. Krbová kamna jsou ale super. Vloni v zimě nám kamna nějak špatně hořela, tak jsem si koupil digitální manometr z https://eshop.afriso.cz/elektronicke-merici-pristroje/digitalni-manometry/c-35 a zjistil jsem, že komín nemá úplně dobrý tah. Na jaře jsem ho nechal pořádně vyčistit a letos v zimě kamna hořela mnohem lépe.

    Irena

    No, nápad je to určitě zajímavý, ale já teda raději zůstanu u elektrického. Máme teď doma nový a nemůžu si ho vynachválit. Jen teda musím dokoupit takovou tu ochrannou desku na něj. Koukala jsem ale, že ta se dá sehnat třeba tady: http://emako.cz/ochranne-sklenene-panely-na-sporak/

    čen

    Mám kachlová krbová kamna a žádný nepořádek kolem nich nemám, je to čisté topení a když i přesto něco upadne, prostě to hned zametu. Co se týká sporáků, vím, že je to nejlepší možnost vaření , opravdu buchty i kuře z trouby sporáku a dokonce i cukroví, to je paráda. Mít teplo doma a ještě si něco uvařit, je to výhoda a navíc, dneska dělají ty sporáky opravdu krásné. Aleexistují i sporáky na tuhá paliva, která se mouhou uabudovat i do kuchyňské linky, holt v nich není vidět okýnkem oheň, ale to je u sporáku přednost, nelíbilo by se mi, stát u sporáku, něco míchat a přitom si smažit nohy na teple, sálajícím krbovým okénkem.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@living.cz

TOPlist