Silvestrovské recepty – šumavská pomazánka

Poctivá pomazánka ze Šumavy, která se bude vyjímat na vaší silvestrovské, novoroční tabuli.

INGREDIENCE:

1 jihočeská vepřová konzerva
1 kyselá
okurka
1 cibule
1 lžíce hořčice
sůl
pepř
vejce

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Vejce si uvaříme natvrdo, a vše nakrájíme nadrobno na kostičky a smícháme.

2. Dochutíme solí, pepřem a hořčicí podle chuti.

3. Podáváme s chlebem, či jako jednohubku na bagetě.

Množství: pro 3 osoby
Doba přípravy: 20 min

Dobrou chuť!

Dorty – inspirativní fotogalerie

30.12.2010 10:55

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist