Silvestrovské recepty – šumavská pomazánka

Poctivá pomazánka ze Šumavy, která se bude vyjímat na vaší silvestrovské, novoroční tabuli.

INGREDIENCE:

1 jihočeská vepřová konzerva
1 kyselá
okurka
1 cibule
1 lžíce hořčice
sůl
pepř
vejce

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Vejce si uvaříme natvrdo, a vše nakrájíme nadrobno na kostičky a smícháme.

2. Dochutíme solí, pepřem a hořčicí podle chuti.

3. Podáváme s chlebem, či jako jednohubku na bagetě.

Množství: pro 3 osoby
Doba přípravy: 20 min

Dobrou chuť!

Dorty – inspirativní fotogalerie

30.12.2010 10:55
Více o tématu: pomazánkareceptŠumava

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@living.cz

TOPlist