INGREDIENCE:
400 g rybího filé
150 g Hellmann’s Yofresh
50 ml Rama Cremefine ke šlehání
400 ml vody
50 g celeru
50 g mrkve
sůl
bílý pepř
Rama Culinesse
Knorr Tekutá jíška
čerstvá bazalka
nakládaná kukuřice
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie
POSTUP PŘÍPRAVY:
1. Rybí filé opečeme na Ramě Culinesse společně s jemně pokrájenou mrkví a celerem.
2. Pak vše zalijeme vodou a vaříme, až je zelenina měkká. Poté směs rozmixujeme ponorným mixérem, zjemníme smetanou a podle chuti přidáme Hellmann’s Yofresh. Krátce povaříme a přidáme tekutou jíšku, která polévku zahustí.
3. Dochutíme jemně sekanou bazalkou, bílým pepřem a solí a posypeme kukuřicí.
Množství: pro 4 osoby
Doba přípravy: 5 min
Doba vaření: 30 min
Hotovo za: 35 min
Dobrou chuť!
Další recepty