Rybí polévka – superkrémová

K tradiční štědrovečerní večeři patří rybí polévka. Pokud chcete dodržet tradici ale přesto zkusit něco nového, jistě vám přijde vhod tento recept.

111499-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

INGREDIENCE:
400 g rybího filé
150 g Hellmann’s Yofresh
50 ml Rama Cremefine ke šlehání
400 ml vody
50 g celeru
50 g mrkve
sůl
bílý pepř
Rama Culinesse
Knorr Tekutá jíška
čerstvá bazalka
nakládaná kukuřice

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

POSTUP PŘÍPRAVY:

   1. Rybí filé opečeme na Ramě Culinesse společně s jemně pokrájenou mrkví a celerem.
  2. Pak vše zalijeme vodou a vaříme, až je zelenina měkká. Poté směs rozmixujeme ponorným mixérem, zjemníme smetanou a podle chuti přidáme Hellmann’s Yofresh. Krátce povaříme a přidáme tekutou jíšku, která polévku zahustí.
   3. Dochutíme jemně sekanou bazalkou, bílým pepřem a solí a posypeme kukuřicí.

Množství: pro 4 osoby
Doba přípravy: 5 min
Doba vaření: 30 min
Hotovo za: 35 min

Dobrou chuť!

Další recepty

Dorty – inspirativní fotogalerie

22.12.2010 10:07
Více o tématu: receptrybí polévkazelenina

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@living.cz

TOPlist