Rybí polévka – superkrémová

K tradiční štědrovečerní večeři patří rybí polévka. Pokud chcete dodržet tradici ale přesto zkusit něco nového, jistě vám přijde vhod tento recept.

111499-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

INGREDIENCE:
400 g rybího filé
150 g Hellmann’s Yofresh
50 ml Rama Cremefine ke šlehání
400 ml vody
50 g celeru
50 g mrkve
sůl
bílý pepř
Rama Culinesse
Knorr Tekutá jíška
čerstvá bazalka
nakládaná kukuřice

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

POSTUP PŘÍPRAVY:

   1. Rybí filé opečeme na Ramě Culinesse společně s jemně pokrájenou mrkví a celerem.
  2. Pak vše zalijeme vodou a vaříme, až je zelenina měkká. Poté směs rozmixujeme ponorným mixérem, zjemníme smetanou a podle chuti přidáme Hellmann’s Yofresh. Krátce povaříme a přidáme tekutou jíšku, která polévku zahustí.
   3. Dochutíme jemně sekanou bazalkou, bílým pepřem a solí a posypeme kukuřicí.

Množství: pro 4 osoby
Doba přípravy: 5 min
Doba vaření: 30 min
Hotovo za: 35 min

Dobrou chuť!

Další recepty

Dorty – inspirativní fotogalerie

22.12.2010 10:07
Více o tématu: zelenina

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@living.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist