INGREDIENCE:
500g vepřové panenky (nakrájené na plátky asi po 50g)
tymián (sušeného asi 1 vrchovatá lžička)
sojová omáčka
pár kapek citrónové šťávy
olivový olej
sůl
pepř
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie
POSTUP PŘÍPRAVY:
1. Vepřovou panenku lehce naklepeme hřbetem ruky a nakrájíme na plátky asi 1 cm silné.
2. Medailonky opepříme a naložíme min. na 1/2 hodiny do chladu do marinády, kterou připravíme ze 4 lžic olivového oleje, 3 lžic sojové omáčky, tymiánu a citronové šťávy.
3. Na rozpáleném oleji krátce a zprudka opečeme maso, aby se zatáhlo a šťáva zůstala uvnitř.
4. Zmírníme teplotu a krátce dohotovíme (celková doba restování masa je asi 5 min). Dle chuti dosolíme.
Množství: pro 3 osoby
Doba přípravy: 35 min
Dobrou chuť!
Další recepty