Recepty – Vepřové kotlety v majonézové marinádě

Vepřové kotlety v majonézové marinádě podáváme s různě upravenými bramborami a zeleninovou oblohou. Na každý pád je to lahůdka, která potěší celou rodinu.

INGREDIENCE:

4 vepřové kotlety
sůl
3 – 4 velké cibule
50 g tvrdého sýra

Na marinádu:
250 ml majonézy
1 lžička kari
2 lžičky grilovacího koření
3 lžičky kremžské hořčice

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Všechny suroviny na marinádu promícháme. Kotlety trošku osolíme a lehce naklepeme.

2. Cibule nahrubo nasekáme a 2/3 rozprostřeme na dno pekáče. Na cibuli pak naskládáme plátky masa, které jsme protáhli marinádou (zbytkem marinády je zalijeme) a zasypeme zbývající cibulí.

3. Pekáč přikryjeme a vložíme do trouby vyhřáté na 200° C. Zhruba po 50 minutách posypeme maso nastrouhaným sýrem a ještě asi 20 minut pečeme zakryté, na posledních 10 minut pekáč odkryjeme a dopékáme.

Dorty – inspirativní fotogalerie

Množství: pro 4 osoby
Doba přípravy: 30 min

Dobrou chuť!

Další recepty

11.1.2011 4:05
Více o tématu: bramborcibulereceptrodina

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@living.cz

TOPlist