Recepty – Vepřové kotlety v majonézové marinádě

Vepřové kotlety v majonézové marinádě podáváme s různě upravenými bramborami a zeleninovou oblohou. Na každý pád je to lahůdka, která potěší celou rodinu.

INGREDIENCE:

4 vepřové kotlety
sůl
3 – 4 velké cibule
50 g tvrdého sýra

Na marinádu:
250 ml majonézy
1 lžička kari
2 lžičky grilovacího koření
3 lžičky kremžské hořčice

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Všechny suroviny na marinádu promícháme. Kotlety trošku osolíme a lehce naklepeme.

2. Cibule nahrubo nasekáme a 2/3 rozprostřeme na dno pekáče. Na cibuli pak naskládáme plátky masa, které jsme protáhli marinádou (zbytkem marinády je zalijeme) a zasypeme zbývající cibulí.

3. Pekáč přikryjeme a vložíme do trouby vyhřáté na 200° C. Zhruba po 50 minutách posypeme maso nastrouhaným sýrem a ještě asi 20 minut pečeme zakryté, na posledních 10 minut pekáč odkryjeme a dopékáme.

Dorty – inspirativní fotogalerie

Množství: pro 4 osoby
Doba přípravy: 30 min

Dobrou chuť!

Další recepty

11.1.2011 4:05

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist