Recepty: Vepřová panenka na žampionech

Vynikající recept, kterým jistě potěšíte celou rodinu!

INGREDIENCE:

    •    500 g odblaněné vepřové panenky nakrájené asi na 10 řezů
    •    asi 350 g čerstvých žampionů – nakrájené na tenké plátky
    •    2 lžíce másla
    •    olej na smažení
    •    sůl
    •    mletý pepř
    •    trocha hladké mouky

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Medailonky z vepřové panenky lehce naklepe (obrázenou paličkou nebo hranou ruky), osolíme, opepříme a lehce zaprášíme moukou.

2. Na oleji zprudka orestujeme z obou stran, snížíme teplotu a přidáme máslo a na plátky nakrájené žampiony a ještě chvíli opékáme. Můžeme podlít troškou vývaru.

3.Podáváme např. s opekanými brambory nebo hranolkami.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

Množství: pro 3 osoby
Doba přípravy: 20 min

Dobrou chuť!

Další recepty

Obložené mísy – inspirativní fotogalerie


1.4.2011 11:38

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist