Recepty: Vepřová panenka na žampionech

Vynikající recept, kterým jistě potěšíte celou rodinu!

INGREDIENCE:

    •    500 g odblaněné vepřové panenky nakrájené asi na 10 řezů
    •    asi 350 g čerstvých žampionů – nakrájené na tenké plátky
    •    2 lžíce másla
    •    olej na smažení
    •    sůl
    •    mletý pepř
    •    trocha hladké mouky

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Medailonky z vepřové panenky lehce naklepe (obrázenou paličkou nebo hranou ruky), osolíme, opepříme a lehce zaprášíme moukou.

2. Na oleji zprudka orestujeme z obou stran, snížíme teplotu a přidáme máslo a na plátky nakrájené žampiony a ještě chvíli opékáme. Můžeme podlít troškou vývaru.

3.Podáváme např. s opekanými brambory nebo hranolkami.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

Množství: pro 3 osoby
Doba přípravy: 20 min

Dobrou chuť!

Další recepty

Obložené mísy – inspirativní fotogalerie


1.4.2011 11:38

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@living.cz

TOPlist