Recepty: Vepřová kýta s houbami

Podávejte s rýží nebo fritovanými rýžovými nudlemi, určitě však vždy zazáříte a před rodinou i v očích svých přátel povýšíte vaření na uměleckou úroveň. Tento recept s sebou nese příslib úspěchu!

INGREDIENCE:

2 plátky vepřové kýty
250 gr hub (žampiony, hlívy aj.)
100 gr sojových klíčků
1 pórek
1 lžička škrobové moučky
3 lžíce sojové omáčky
olej, sůl, pepř

Jednohubky a chuťovky – inspirativní fotogalerie

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Plátky masa lehce naklepejte a nakrájejte na nudličky. V misce promíchejte maso se lžičkou škrobové moučky, lžící oleje, solí a pepřem.

2. Směs hub očištěte a nakrájejte. Houby opečte na pánvi na 2 lžících oleje, osolte je, opepřete a poduste doměkka.

3. V jiné pánvi rozehřejte trošku oleje, přidejte maso, opečte ho a pak poduste doměkka. Potom přidejte k masu houby, na nudličky nakrájený pórek, sojové klíčky, sojovou omáčku a společně krátce poduste.

Množství: pro 2 osoby
Doba přípravy: 30 min

Dobrou chuť!

Další recepty

Obložené mísy – inspirativní fotogalerie

17.1.2011 1:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@living.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist