Recepty: Vepřová kýta s houbami

Podávejte s rýží nebo fritovanými rýžovými nudlemi, určitě však vždy zazáříte a před rodinou i v očích svých přátel povýšíte vaření na uměleckou úroveň. Tento recept s sebou nese příslib úspěchu!

INGREDIENCE:

2 plátky vepřové kýty
250 gr hub (žampiony, hlívy aj.)
100 gr sojových klíčků
1 pórek
1 lžička škrobové moučky
3 lžíce sojové omáčky
olej, sůl, pepř

Jednohubky a chuťovky – inspirativní fotogalerie

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Plátky masa lehce naklepejte a nakrájejte na nudličky. V misce promíchejte maso se lžičkou škrobové moučky, lžící oleje, solí a pepřem.

2. Směs hub očištěte a nakrájejte. Houby opečte na pánvi na 2 lžících oleje, osolte je, opepřete a poduste doměkka.

3. V jiné pánvi rozehřejte trošku oleje, přidejte maso, opečte ho a pak poduste doměkka. Potom přidejte k masu houby, na nudličky nakrájený pórek, sojové klíčky, sojovou omáčku a společně krátce poduste.

Množství: pro 2 osoby
Doba přípravy: 30 min

Dobrou chuť!

Další recepty

Obložené mísy – inspirativní fotogalerie

17.1.2011 1:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@living.cz

TOPlist