Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
Markéta27.8.2018 (19:41)
Díky, vyzkouším. Chtěla bych se poradit ohledně těsta. Ráda bych ho dělala sama. Našla jsem recept na http://vsestihnu.cz/media/jak-udelat-dobre-lasagne/ a nevypadá to až tak složitě a určitě to bude chutnat lépe než kupované. Jak prosím vás děláte těsto vy? Stejně nebo máte jiný postup? Necháváte těsto odpočinout těch 30 minut nebo spíš déle? Někde jsem totiž četla, že klidně i hodinu. Díky.
myska28.11.2015 (9:30)
Super recept, jen tvrdý syr by mel byt parmazan ne? Urcite ne eidam. Psali to na http://www.lasagne.cz
Díky, vyzkouším. Chtěla bych se poradit ohledně těsta. Ráda bych ho dělala sama. Našla jsem recept na http://vsestihnu.cz/media/jak-udelat-dobre-lasagne/ a nevypadá to až tak složitě a určitě to bude chutnat lépe než kupované. Jak prosím vás děláte těsto vy? Stejně nebo máte jiný postup? Necháváte těsto odpočinout těch 30 minut nebo spíš déle? Někde jsem totiž četla, že klidně i hodinu. Díky.
Super recept, jen tvrdý syr by mel byt parmazan ne? Urcite ne eidam. Psali to na http://www.lasagne.cz
Díky za prima recept, určitě vyzkouším, další recepty jsem našel na http://www.lasagne-recepty.cz