Diskuze

3 komentáře

    Markéta

    Díky, vyzkouším. Chtěla bych se poradit ohledně těsta. Ráda bych ho dělala sama. Našla jsem recept na http://vsestihnu.cz/media/jak-udelat-dobre-lasagne/ a nevypadá to až tak složitě a určitě to bude chutnat lépe než kupované. Jak prosím vás děláte těsto vy? Stejně nebo máte jiný postup? Necháváte těsto odpočinout těch 30 minut nebo spíš déle? Někde jsem totiž četla, že klidně i hodinu. Díky.

    myska

    Super recept, jen tvrdý syr by mel byt parmazan ne? Urcite ne eidam. Psali to na http://www.lasagne.cz

    Blogus

    Díky za prima recept, určitě vyzkouším, další recepty jsem našel na http://www.lasagne-recepty.cz

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@living.cz

TOPlist