INGREDIENCE:
175 g těstovin
4-8 malých rajčat
1 stroužek česneku
120 g hermelín, na kostičky nakrájené
15 g nasekané čerstvé bazalky
0,25 šálku olivového oleje
1/2 lžíce octa z červeného vína
sůl
pepř
2 lžíce strouhaného parmazánu
POSTUP PŘÍPRAVY:
1. Ve velké míse dobře promíchejte nakrájená rajčata s česnekem, hermelín, sekanou bazalku, olivový olej, ocet, sůl a pepř. Zakryjte a nechte při pokojové teplotě marinovat na 1 hodinu.
2. Uvařte těstoviny ve slané vodě.
3. Vložte těstoviny do mísy a promíchejte s naloženou směsí. Na talíři posypte strouhaným parmazánem.
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie
Množství: pro 4 osob
Doba přípravy: 1 hodina 35 minut
Dobrou chuť!
Další recepty
Foto: wholefoodsmarket.com