Recepty: Těstoviny s  čerstvou bazalkou a hermelínem

Pokud máte rádi těstoviny, pak určitě oceníte jejich výraznou chuť v následujícím, velmi jednoduchém receptu.

INGREDIENCE:

175 g těstovin
4-8 malých rajčat
1 stroužek česneku
120 g hermelín, na kostičky nakrájené
15 g nasekané čerstvé bazalky
0,25 šálku olivového oleje
1/2 lžíce octa z červeného vína
sůl
pepř
2 lžíce strouhaného parmazánu

 

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Ve velké míse dobře promíchejte nakrájená rajčata s česnekem, hermelín, sekanou bazalku, olivový olej, ocet, sůl a pepř. Zakryjte a nechte při pokojové teplotě marinovat na 1 hodinu.

2. Uvařte těstoviny ve slané vodě.

3. Vložte těstoviny do mísy a promíchejte s naloženou směsí. Na talíři posypte strouhaným parmazánem.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

Množství: pro 4 osob
Doba přípravy: 1 hodina 35 minut

Dobrou chuť!

Další recepty

Foto: wholefoodsmarket.com

Dorty – inspirativní fotogalerie

10.1.2012 12:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@living.cz

TOPlist