Recepty: Těstoviny s  čerstvou bazalkou a hermelínem

Pokud máte rádi těstoviny, pak určitě oceníte jejich výraznou chuť v následujícím, velmi jednoduchém receptu.

INGREDIENCE:

175 g těstovin
4-8 malých rajčat
1 stroužek česneku
120 g hermelín, na kostičky nakrájené
15 g nasekané čerstvé bazalky
0,25 šálku olivového oleje
1/2 lžíce octa z červeného vína
sůl
pepř
2 lžíce strouhaného parmazánu

 

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Ve velké míse dobře promíchejte nakrájená rajčata s česnekem, hermelín, sekanou bazalku, olivový olej, ocet, sůl a pepř. Zakryjte a nechte při pokojové teplotě marinovat na 1 hodinu.

2. Uvařte těstoviny ve slané vodě.

3. Vložte těstoviny do mísy a promíchejte s naloženou směsí. Na talíři posypte strouhaným parmazánem.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

Množství: pro 4 osob
Doba přípravy: 1 hodina 35 minut

Dobrou chuť!

Další recepty

Foto: wholefoodsmarket.com

Dorty – inspirativní fotogalerie

10.1.2012 12:00
Více o tématu: těstoviny

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist