Recepty: Rybí filé zapečené s rajčaty

Rybí filé je zdravý, lehký, letní pokrm, který jistě potěší celou vaši rodinu.

INGREDIENCE:

•    4 rybí filé
•    8 větších brambor
•    2 lžíce olivového oleje
•    sůl, pepř, citronová šťáva
•    kari koření
•    1dl vína
•    2 rajčata

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Dno zapékací mísy vymažeme máslem, poklademe na dno oloupané a na plátky nakrájené brambory.

2. Osolíme, opepříme.Na to na kolečka nakrájená rajčata.Osolíme, opepříme.

3. Poslední vrstva jsou filé. Osolíme, opepříme a zaprášíme kari koření. Zakapeme olejem a podlijeme vínem. Přikryjeme a dáme péct do trouby.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

Množství: pro 4 osoby
Doba přípravy: 35 min

Dobrou chuť!

Další recepty

Dorty – inspirativní fotogalerie

19.6.2011 5:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist