Recepty: Ryba na grilu plněná rajčaty

Ryba na grilu se dá připravit snadno i v zimním období – v troubě. Lehká večeře s vůní dálek a letní pohody.

INGREDIENCE:

4 menší ryby (např. pražmy)
4 středně velká rajčata
sůl, pepř
1 lžička sladké papriky
1 lžička saturejky
1 lžička oregano
trochu olivového oleje
alobal

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Vykuchané ryby osušíme, posypeme směsí koření (paprika, saturejka, oregano, pepř) a lehce osolíme.

2. Ryby s pevnější kůží můžeme na několika místech naříznout, aby se koření dostalo i do masa.

3. Do středu alobalového čtverce položíme ryby, do jejichž břišní dutiny vložíme plátky rajčat, rybu pokapeme olivovým olejem a zabalíme do alobalu.

4. Balíčky pečeme na grilu 10 – 15 minut, poté je ryba na grilu plněná rajčaty hotová.

Množství: pro 3 osoby
Doba přípravy: 15 min

Dobrou chuť!

Další recepty

Dorty – inspirativní fotogalerie

26.1.2011 1:26

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist