Recepty: Ryba na grilu plněná rajčaty

Ryba na grilu se dá připravit snadno i v zimním období – v troubě. Lehká večeře s vůní dálek a letní pohody.

111425-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

INGREDIENCE:

4 menší ryby (např. pražmy)
4 středně velká rajčata
sůl, pepř
1 lžička sladké papriky
1 lžička saturejky
1 lžička oregano
trochu olivového oleje
alobal

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Vykuchané ryby osušíme, posypeme směsí koření (paprika, saturejka, oregano, pepř) a lehce osolíme.

2. Ryby s pevnější kůží můžeme na několika místech naříznout, aby se koření dostalo i do masa.

3. Do středu alobalového čtverce položíme ryby, do jejichž břišní dutiny vložíme plátky rajčat, rybu pokapeme olivovým olejem a zabalíme do alobalu.

4. Balíčky pečeme na grilu 10 – 15 minut, poté je ryba na grilu plněná rajčaty hotová.

Množství: pro 3 osoby
Doba přípravy: 15 min

Dobrou chuť!

Další recepty

Dorty – inspirativní fotogalerie

26.1.2011 1:26
Více o tématu: plněná rajčatareceptryby

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@living.cz

TOPlist