Recepty: Rumunská skopová polévka

Poctivá domácí polévka, která jistě potěší celou rodinu.

INGREDIENCE:

    •    400 g skopového masa
    •    1250 ml vody
    •    sůl
    •    2 mrkve
    •    1 petržel
    •    300 g hlávkového zelí
    •    4 rajčata
    •    4 kapie
    •    3 stroužky česneku
    •    petrželová nať

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Maso nakrájíme na malé kostky, které vložíme do studené vody, osolíme a vaříme je na mírném ohni.

2. Až je maso téměř uvařené, přidáme očištěnou a nakrájenou mrkev a petržel, očištěné a na nudličky nakrájené zelí, oloupaná nakrájená rajčata a nakrájené papriky zbavené jádřinců.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

 

3. Vše společně povaříme a nakonec ochutíme utřeným česnekem a posypeme nasekanou petrželovou natí.

Množství: pro 3 osoby
Doba přípravy: 70 min

Dobrou chuť!

Další recepty

Dorty – inspirativní fotogalerie

 

27.3.2011 6:39

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist