Recepty: Rumunská skopová polévka

Poctivá domácí polévka, která jistě potěší celou rodinu.

INGREDIENCE:

    •    400 g skopového masa
    •    1250 ml vody
    •    sůl
    •    2 mrkve
    •    1 petržel
    •    300 g hlávkového zelí
    •    4 rajčata
    •    4 kapie
    •    3 stroužky česneku
    •    petrželová nať

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Maso nakrájíme na malé kostky, které vložíme do studené vody, osolíme a vaříme je na mírném ohni.

2. Až je maso téměř uvařené, přidáme očištěnou a nakrájenou mrkev a petržel, očištěné a na nudličky nakrájené zelí, oloupaná nakrájená rajčata a nakrájené papriky zbavené jádřinců.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

 

3. Vše společně povaříme a nakonec ochutíme utřeným česnekem a posypeme nasekanou petrželovou natí.

Množství: pro 3 osoby
Doba přípravy: 70 min

Dobrou chuť!

Další recepty

Dorty – inspirativní fotogalerie

 

27.3.2011 6:39
Více o tématu: polévkareceptrodina

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@living.cz

TOPlist