Recepty: Rumunská skopová polévka

Poctivá domácí polévka, která jistě potěší celou rodinu.

skopova-polevka-1100x618.png Zdroj: shutterstock.com

INGREDIENCE:

•    400 g skopového masa
•    1250 ml vody
•    sůl
•    2 mrkve
•    1 petržel
•    300 g hlávkového zelí
•    4 rajčata
•    4 kapie
•    3 stroužky česneku
•    petrželová nať

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Maso nakrájíme na malé kostky, které vložíme do studené vody, osolíme a vaříme je na mírném ohni.

2. Až je maso téměř uvařené, přidáme očištěnou a nakrájenou mrkev a petržel, očištěné a na nudličky nakrájené zelí, oloupaná nakrájená rajčata a nakrájené papriky zbavené jádřinců.

3. Vše společně povaříme a nakonec ochutíme utřeným česnekem a posypeme nasekanou petrželovou natí.

Množství: pro 3 osoby
Doba přípravy: 70 min

text: redakce, foto: shutterstock

29.9.2022 12:00 | autor: Redakce

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@living.cz

TOPlist