Recepty: Plněné telecí plátky

Telecí maso upravené podle tohoto receptu bude příjemným zpestřením vašeho menu.

129580-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

INGREDIENCE:

    •    4 telecí řízky po 150 g
    •    150 g kořenové zeleniny
    •    2 natvrdo uvařená vejce
    •    1 lžíce hladké mouky
    •    2 lžíce smetany
    •    sůl
    •    olej na opečení

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Plátky masa naklepeme, osolíme, posypeme očištěnou, nahrubo nastrouhanou zeleninou a natvrdo uvařeným, nadrobno posekaným vejcem.

2. Zavineme, spíchneme párátkem a opečeme na oleji. P

3. odlijeme vodou, přiklopíme pokličkou a podusíme doměkka.

4. Měkké maso vyjmeme, šťávu poprášíme moukou, promícháme, zjemníme smetanou a povaříme. Podáváme s vařenými bramborami, rýží či těstovinami.

Jednohubky a chuťovky – inspirativní fotogalerie

Množství: pro 4 osoby
Doba přípravy: 60 min

Dobrou chuť!

Další recepty

12.5.2011 10:18
Více o tématu: recepttelecí maso

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@living.cz

TOPlist