Recepty: Plněné telecí plátky

Telecí maso upravené podle tohoto receptu bude příjemným zpestřením vašeho menu.

INGREDIENCE:

    •    4 telecí řízky po 150 g
    •    150 g kořenové zeleniny
    •    2 natvrdo uvařená vejce
    •    1 lžíce hladké mouky
    •    2 lžíce smetany
    •    sůl
    •    olej na opečení

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Plátky masa naklepeme, osolíme, posypeme očištěnou, nahrubo nastrouhanou zeleninou a natvrdo uvařeným, nadrobno posekaným vejcem.

2. Zavineme, spíchneme párátkem a opečeme na oleji. P

3. odlijeme vodou, přiklopíme pokličkou a podusíme doměkka.

4. Měkké maso vyjmeme, šťávu poprášíme moukou, promícháme, zjemníme smetanou a povaříme. Podáváme s vařenými bramborami, rýží či těstovinami.

Jednohubky a chuťovky – inspirativní fotogalerie

Množství: pro 4 osoby
Doba přípravy: 60 min

Dobrou chuť!

Další recepty

12.5.2011 10:18

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist