Recepty: Osvěžující letní rajčatový salát

Letní rajský salát je výborný jak k obědu, tak i jako chuťovka v letních dnech.

INGREDIENCE:

    •    400 g koktejlových rajčátek (nejlépe na větvičce)
    ◦    3 lžíce olivového oleje
    ▪    2 stonky řapíkatého celeru
    ▪    1 svazek jarní cibulky
    ▪    1–2 lžíce světlého balzamikového octa
    ▪    sůl, pepř
    ▪    1 hrst salátových listů
    ▪    50 g sušených Cranberries (amerických brusinek)

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Rajčata omyjte a otrhejte z větvičky. Suchou teflonovou pánev rozehřejte spolu se 1–2 lžičkami olivového oleje a rajčata v ní krátce zprudka opečte. Rajčata z pánve vyjměte.

2. Celer a jarní cibulku očistěte, omyjte a nakrájejte najemno. Zbylý olivový olej smíchejte s octem, solí a pepřem.

3. Salátové listy operte a osušte (nejlépe v salátové odstředivce). Rajčátka, celer, jarní cibulku a Cranberries smíchejte a rozložte na salátové listy. Pokapejte dresinkem a podávejte s bagetou.

Množství: pro 4 osoby
Doba přípravy: 20 min

Dobrou chuť!

Další recepty

Dorty – inspirativní fotogalerie

1.6.2011 10:56

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@living.cz

TOPlist