Recepty: Osvěžující letní rajčatový salát

Letní rajský salát je výborný jak k obědu, tak i jako chuťovka v letních dnech.

INGREDIENCE:

    •    400 g koktejlových rajčátek (nejlépe na větvičce)
    ◦    3 lžíce olivového oleje
    ▪    2 stonky řapíkatého celeru
    ▪    1 svazek jarní cibulky
    ▪    1–2 lžíce světlého balzamikového octa
    ▪    sůl, pepř
    ▪    1 hrst salátových listů
    ▪    50 g sušených Cranberries (amerických brusinek)

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Rajčata omyjte a otrhejte z větvičky. Suchou teflonovou pánev rozehřejte spolu se 1–2 lžičkami olivového oleje a rajčata v ní krátce zprudka opečte. Rajčata z pánve vyjměte.

2. Celer a jarní cibulku očistěte, omyjte a nakrájejte najemno. Zbylý olivový olej smíchejte s octem, solí a pepřem.

3. Salátové listy operte a osušte (nejlépe v salátové odstředivce). Rajčátka, celer, jarní cibulku a Cranberries smíchejte a rozložte na salátové listy. Pokapejte dresinkem a podávejte s bagetou.

Množství: pro 4 osoby
Doba přípravy: 20 min

Dobrou chuť!

Další recepty

Dorty – inspirativní fotogalerie

1.6.2011 10:56

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist