Recepty: Lahodná grilovaná žebírka

Žebírka – pokrm, který vyloženě čeká na léto, aby jste jej připravili na grilu.

INGREDIENCE:

•    2kg uzených žebírek
•    1kg nových brambor

•    Nové koření, pepř celý

•    Grilovací koření

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Umytá uzená žebra krátce povaříme se třemi kuličkami nového koření a několika kuličkami pepře. Vaříme nejlépe v tlakovém hrnci cca 20min.

2. Necháme vychladnout a okapat. Posypeme grilovacím kořením a podle chuti oboustranně opečeme na grilu.

3.Uvaříme neoloupané a umyté nové brambory téměř do měkka. Rozpůlíme je a opečeme z obou stran na grilu a podáváme k žebírkům.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

TIP: Dobrá příloha je také vařená a opečená kukuřice. Na brambory i žebírka je možné použít jakoukoliv grilovací omáčku, případně křen a hořčici.

Množství: pro 4 osoby
Doba přípravy: 30 min

Dobrou chuť!

Další recepty

Dorty – inspirativní fotogalerie

12.6.2011 8:36
Více o tématu: grilovaná žebírka

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist