Recepty: Lahodná grilovaná žebírka

Žebírka – pokrm, který vyloženě čeká na léto, aby jste jej připravili na grilu.

INGREDIENCE:

•    2kg uzených žebírek
•    1kg nových brambor

•    Nové koření, pepř celý

•    Grilovací koření

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Umytá uzená žebra krátce povaříme se třemi kuličkami nového koření a několika kuličkami pepře. Vaříme nejlépe v tlakovém hrnci cca 20min.

2. Necháme vychladnout a okapat. Posypeme grilovacím kořením a podle chuti oboustranně opečeme na grilu.

3.Uvaříme neoloupané a umyté nové brambory téměř do měkka. Rozpůlíme je a opečeme z obou stran na grilu a podáváme k žebírkům.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

TIP: Dobrá příloha je také vařená a opečená kukuřice. Na brambory i žebírka je možné použít jakoukoliv grilovací omáčku, případně křen a hořčici.

Množství: pro 4 osoby
Doba přípravy: 30 min

Dobrou chuť!

Další recepty

Dorty – inspirativní fotogalerie

12.6.2011 8:36

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@living.cz

TOPlist