Recepty: Krém s lesním ovocem

Něco lehkého a chutného? Vychlazený krém je na horké odpolední posezení u kávy nejvhodnější. Osvěží a potěší 🙂

INGREDIENCE:

250 g ricotty
½ l mléka,
1 sáček vanilkového pudinku
1 sáček vanilinového cukru
3 lžíce cukru
hrnek drobného ovoce (borůvky, maliny, lesní jahody, rybíz)
šlehačka

Dorty – inspirativní fotogalerie

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. V trošce mléka rozmícháme pudinkový prášek a cukr.
2. Zbytek mléka přivedeme k varu.
3. Do vroucího mléka vlijeme pudinkovou směs. Vaříme 2 minuty.
4. Ricottu dáme do mísy a po částech do ní zašleháváme mírně vychladnutý pudink.
5. Necháme téměř vychladnout a pak přidáme drobné ovoce.
6. Naplníme do pohárů a navrch ozdobíme šlehačkou.

Tip: Pro obměnu můžeme namísto šlehačky ovocný krém posypat nasekanými ořechy nebo mandlemi..

Dobrou chuť!

Zdroj a Foto: bileplus.cz

11.7.2013 11:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist