INGREDIENCE:
• králík
• cibule
• 150 g slaniny
• máslo
• celý pepř
• sůl
• kmín
• ocet
• lžička hladké mouky
POSTUP PŘÍPRAVY:
1. Maso hustě prošpikujeme na klínky nakrájenou slaninou a posolíme.
2.Do pekáče dáme máslo a zbytek nakrájené slaniny, přidáme nakrájenou cibuli a na slanině ji zpěníme. Přidáme porce králíka a po obou stranách je opečeme.
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie
3. Podlijeme, přidáme trošku octa, koření a pečeme do měkka. Během pečení podléváme vodou a přeléváme maso výpekem.
4. Měkké maso a kuličky pepře vytáhneme, ze stran pekáče oškrábeme napečenou šťávu, zahustíme moukou a povaříme.
Množství: pro 3 osoby
Doba přípravy: 100 min
Dobrou chuť!
Další recepty