Recepty: Králík na slanině

Králík je dietní, zdravý a navíc velmi chutný. Tady máte opět další variaci jeho přípravy.

INGREDIENCE:

    •    králík
    •    cibule
    •    150 g slaniny
    •    máslo
    •    celý pepř
    •    sůl
    •    kmín
    •    ocet
    •    lžička hladké mouky

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Maso hustě prošpikujeme na klínky nakrájenou slaninou a posolíme.

2.Do pekáče dáme máslo a zbytek nakrájené slaniny, přidáme nakrájenou cibuli a na slanině ji zpěníme. Přidáme porce králíka a po obou stranách je opečeme.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

3. Podlijeme, přidáme trošku octa, koření a pečeme do měkka. Během pečení podléváme vodou a přeléváme maso výpekem.

4. Měkké maso a kuličky pepře vytáhneme, ze stran pekáče oškrábeme napečenou šťávu, zahustíme moukou a povaříme.

Množství: pro 3 osoby
Doba přípravy: 100 min

Dobrou chuť!

Další recepty

Jednohubky a chuťovky – inspirativní fotogalerie

24.3.2011 4:08
Více o tématu: králík

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist