Recepty: KACHNA na pivu „MASTER“

Perfektní příprava kachního masa na grilu je základem každé zahradní hostiny.

INGREDIENCE:

1/2l piva Master polotmavé
2 lžíce medu
4 stroužky česneku
30g čerstvého zázvoru
3ks šalotky
2 ks jarní cibule

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Očištěnou kachnu osolíme, připravíme si marinádu: smícháme pivo s medem, přidáme na jemno nasekaný česnek a zázvor a do toho přidáme na hrubo nakrájenou jarní cibulku a šalotku.

2.Do takto připravené marinády vložíme kachnu cca na 3 hodiny (po 1 ½ hodině obrátíme). Poté umístíme kachnu na stojan Weber  a do odpařovacího prostoru a  spodní části stojanu nalijeme zbytek marinády, kterou v průběhu pečení kachnu potíráme.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

3. Gril si připravíme na metodu Nepřímého grilování a pečeme cca 2,5hodiny při mírnější teplotě 160 až 170° Celsia. 

Doba přípravy: 2, 5 hodiny

Dobrou chuť!

Další recepty

Dorty – inspirativní fotogalerie

10.7.2011 9:49
Více o tématu: grilování

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@living.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist