Recepty: KACHNA na pivu „MASTER“

Perfektní příprava kachního masa na grilu je základem každé zahradní hostiny.

111323-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

INGREDIENCE:

1/2l piva Master polotmavé
2 lžíce medu
4 stroužky česneku
30g čerstvého zázvoru
3ks šalotky
2 ks jarní cibule

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Očištěnou kachnu osolíme, připravíme si marinádu: smícháme pivo s medem, přidáme na jemno nasekaný česnek a zázvor a do toho přidáme na hrubo nakrájenou jarní cibulku a šalotku.

2.Do takto připravené marinády vložíme kachnu cca na 3 hodiny (po 1 ½ hodině obrátíme). Poté umístíme kachnu na stojan Weber  a do odpařovacího prostoru a  spodní části stojanu nalijeme zbytek marinády, kterou v průběhu pečení kachnu potíráme.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

3. Gril si připravíme na metodu Nepřímého grilování a pečeme cca 2,5hodiny při mírnější teplotě 160 až 170° Celsia. 

Doba přípravy: 2, 5 hodiny

Dobrou chuť!

Další recepty

Dorty – inspirativní fotogalerie

10.7.2011 9:49
Více o tématu: grilovánímasopivorecept

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@living.cz

TOPlist