Recepty – Jelení medailonky s omáčkou se zeleným kořením

Což takhle zahodovat si ve stylu šlechtických pánů? Křepelčí vajíčka sbírat nemusíte, ale nějaká zvětřina tu a tam neuškodí, no ne?

INGREDIENCE:

8 plátků jeleního masa
sůl, bílý pepř
80 g oleje
1 lžíce hladké mouky
1,5 dl vývaru z masa
1,5 dl červeného vína
5 lžic kysané smetany
1 lžička zeleného koření (petrželka, bazalka aj.)

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Plátky masa potřeme solí, mletým pepřem a na oleji osmahneme z obou stran.

2. Potom je vyjmeme, šťávu zahustíme moukou, dolijeme vývar, víno, kysanou smetanu a přidáme zelené koření.

3. Omáčku povaříme a přelijeme jí medailonky.

4. Jelení medailonky s omáčkou se zeleným kořením podáváme s vařenými bramborami.

Množství: pro 4 osoby
Doba přípravy: 50 min

Dobrou chuť!

Další recepty

Dorty – inspirativní fotogalerie

12.1.2011 2:11
Více o tématu: bazalkazelené

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist