Recepty – Jelení medailonky s omáčkou se zeleným kořením

Což takhle zahodovat si ve stylu šlechtických pánů? Křepelčí vajíčka sbírat nemusíte, ale nějaká zvětřina tu a tam neuškodí, no ne?

INGREDIENCE:

8 plátků jeleního masa
sůl, bílý pepř
80 g oleje
1 lžíce hladké mouky
1,5 dl vývaru z masa
1,5 dl červeného vína
5 lžic kysané smetany
1 lžička zeleného koření (petrželka, bazalka aj.)

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Plátky masa potřeme solí, mletým pepřem a na oleji osmahneme z obou stran.

2. Potom je vyjmeme, šťávu zahustíme moukou, dolijeme vývar, víno, kysanou smetanu a přidáme zelené koření.

3. Omáčku povaříme a přelijeme jí medailonky.

4. Jelení medailonky s omáčkou se zeleným kořením podáváme s vařenými bramborami.

Množství: pro 4 osoby
Doba přípravy: 50 min

Dobrou chuť!

Další recepty

Dorty – inspirativní fotogalerie

12.1.2011 2:11

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@living.cz

TOPlist