Recepty: Francouzská cibulová polévka

Máte chuť na něco lehkého, co vás ale zasytí a zároveň potěší vaše chuťové pohárky? Vyzkoušejte si recept na polévku, kterou Francouzi milují.

INGREDIENCE:

1000 g cibule
máslo 
300 g moravského uzeného
strouhaný eidam nebo cihla
tavený smetanový sýr
konzerva žampionů
2 ks toustového chleba nebo 4 krajíčky veky
sůl

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Na másle zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli, osolíme a přidáme na kostičky nakrájené uzené maso.

2. Zalijeme asi 1.5 litrem vody a necháme povařit.

3. Do polévky přidáme nakrájené žampiony a zahustíme taveným sýrem.

4. V toustovači opečeme veku (nebo toustový chléb), kterou položíme na dno talíře, zalijeme hotovou polévkou a posypeme strouhaným sýrem.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

Množství: pro 3-4 osoby
Doba přípravy: 15 min

Dobrou chut!

Foto: homemadesoup.org

Dorty – inspirativní fotogalerie

 

Francouzský styl bydlení: inspirativní fotogalerie

24.8.2012 12:57

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist