Recepty: Domácí karbanátky plněné mozzarellou

Velmi jednoduché a chutné – to jsou domácí karbanátky plněné hebkou mozarrellou, které dodají nový šmrnc vašim těstovinám. Výborné jsou ale i s bramborovou kaší.

INGREDIENCE:

2 lžíce extra panenského olivového oleje
450 g libového mletého hovězího masa
1 vejce
1/2 šálku jemně nasekané bílé cibule
1/2 šálku strouhanky
1/2 šálku strouhaného parmazánu
1/4 šálku mléka
2 lžíce mletého ​​česneku
1 lžíce Worcesterové omáčky
1 polévková lžíce hořčice
1 lžička Tabasca
1/2 lžičky soli
1/4 lžičky čerstvě mletého černého pepře
Mozzarella kuličky (třešničky)

Obložené mísy – inspirativní fotogalerie

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Předehřejeme troubu na 180 stupňů C. Připravíme si zapékací mísu a vytřeme ji olejem.

2. Ve velké míse smícháme mleté maso, vejce, cibuli, strouhanku, parmazán, mléko, česnek, Worcesterovou omáčku, hořčici, Tabasco, sůl a pepř.

3. Utvoříme kulaté karbanátky, do každého karbanátku vtiskneme mozzarellovou kuličku, zabalíme a poválíme v ruce

4. Do připraveného pekáčku vložíme karbanátky a pečeme po dobu 30 až 35 minut.

Hovězí karbanátky podáváme s těstovinami, vařenými brambory nebo zeleninovým salátkem.



Množství: pro 3-4 osoby
Doba přípravy: 45 min

Dobrou chuť!

Foto: picky-palate.com

Dorty – inspirativní fotogalerie

6.2.2013 11:32

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist