Recepty: Balkánská pečená makrela

Ryba je vždycky dobrý nápad na večeři i oběd. Jistě vaše rodina ocení, že dokážete „to zdravé“ připravit tak, aby to uspokojilo i jejich mlsné jazýčky.

INGREDIENCE:

    •    4 makrely
    •    1 kg brambor
    •    petrželová nať
    •    sůl
    •    olivový olej
    •    drcené nové koření
    •    drcený černý pepř

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Brambory oloupeme a rozkrájíme je na čtvrtky nebo na čtverečky.

2.Připravíme si širší pekáček a vymažeme ho olejem. Brambory do něj naskládáme pokapeme je olejem. Mírně posolíme a dáme péct.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

3. Když jsou brambory skoro měkké, přidáme do pekáčku očištěné a opláchnuté ryby, poprášíme je drceným novým kořením a pepřem a pekáček dáme znovu do trouby.

4. Pečeme ještě asi 20 minut.

5. Hotové jídlo ozdobíme petrželovou natí.

 

Dorty – inspirativní fotogalerie

Množství: pro 4 osoby
Doba přípravy: 45 min

Dobrou chuť!

Další recepty

18.3.2011 1:20

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist