Recepty: Balkánská pečená makrela

Ryba je vždycky dobrý nápad na večeři i oběd. Jistě vaše rodina ocení, že dokážete „to zdravé“ připravit tak, aby to uspokojilo i jejich mlsné jazýčky.

111386-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

INGREDIENCE:

    •    4 makrely
    •    1 kg brambor
    •    petrželová nať
    •    sůl
    •    olivový olej
    •    drcené nové koření
    •    drcený černý pepř

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Brambory oloupeme a rozkrájíme je na čtvrtky nebo na čtverečky.

2.Připravíme si širší pekáček a vymažeme ho olejem. Brambory do něj naskládáme pokapeme je olejem. Mírně posolíme a dáme péct.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

3. Když jsou brambory skoro měkké, přidáme do pekáčku očištěné a opláchnuté ryby, poprášíme je drceným novým kořením a pepřem a pekáček dáme znovu do trouby.

4. Pečeme ještě asi 20 minut.

5. Hotové jídlo ozdobíme petrželovou natí.

 

Dorty – inspirativní fotogalerie

Množství: pro 4 osoby
Doba přípravy: 45 min

Dobrou chuť!

Další recepty

18.3.2011 1:20
Více o tématu: bramborreceptrodinaryby

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@living.cz

TOPlist