INGREDIENCE:
1 cibule nakrájená na kostičky
1 lžíce olivového oleje
800 g konzervovaných sekaných rajčat
1 kostka zeleninového bujonu
2 lžíce bazalky
50 g drobných těstovin
400 g konzervovaných fazolek (scezených)
100 g mražená kukuřice a hrášek
sůl, pepř
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie
POSTUP PŘÍPRAVY:
1. Na oleji v hrnci osmažíme cibuli, tak, aby změkla a zezlátla.
2. Přilijeme rajčata a asi 1 litr vody, přidáme kostku zeleninového bujonu a bazalku.
3. Uvedeme do varu, přidáme těstoviny a asi po 5 min. přidáme fazole, hrášek i kukuřici, osolíme, opepříme a povaříme ještě 5 minut, aby vše změklo.
4. Jako přílohu můžeme zvolit pečivo.
Množství: pro 4 osoby
Doba přípravy: 20 min
Dobrou chuť!
Další recepty