Pomocníci do kuchyně, kteří z vás udělají šéfkuchaře

Milujete jídlo, vaříte ostošest, ale v kuchyni pak strávíte celý víkend? Vybrali jsme pro vás užitečné spotřebiče, se kterými vám vaření půjde jako po másle a vaše kulinářské umění posunou ještě o úroveň výš.

Pomalý hrnec pro dlouhé vaření

Blahodárný a dlouho tažený vývar, hovězí po burgundsku nebo lahodné osso buco. Všechna tato jídla uvaříte levou zadní v pomalém hrnci, který je mistrem dlouhého vaření těsně pod bodem varu.

Ukrývá v sobě ale ještě celou řadu dalších výhod. Spotřebuje například mnohem méně energie než sporák a vaření v něm je bez práce. A to doslova. Ráno jednoduše dáte ingredience do pomalého hrnce, nastavíte čas a večer přijdete k hotové večeři.

Food procesor pro rychlou přípravu

Výběr mixéru není jednoduchý. Obzvlášť pokud chcete, aby se v kuchyni stal vaší pravou rukou. Musí zastat drcení, šlehání, sekání, krájení i míchání. Kvalitní food procesor tohle všechno zvládne a pomůže vám tak s přípravou každého jídla. Takový mixér už sice něco stojí, s jeho nákupem vám ale může pomoci například správně zvolená bankovní půjčka. A ve finále s ním ještě ušetříte, a to jak místo na kuchyňské lince, tak peníze, které byste jinak utratili za další spotřebiče.

Sous-vide pro delikátní chuť

Pokud chcete své strávníky opravdu oslnit, vsaďte na metodu sous-vide. Jídlo se připravuje zavakuované a ve vodní lázni při konstantní teplotě. Tento způsob vaření byl sice donedávna výsadou luxusních restaurací, dnes už ale se sous-vide hrncem můžete čarovat i doma. Připravíte v něm krásně šťavnatý steak, delikátní mořské plody i atypické dezerty. Jídlo připravené touto technikou je navíc zdravější, neskonale chutnější a na jeho přípravu spotřebujete mnohem méně koření a dalších ochucovadel.

Mlýnek na mouku pro nejlepší pečivo

Pokud jste se vrhli na pekařské řemeslo v domácích podmínkách, pak se vám bude hodit elektrický mlýnek na mouku. Základem dobrého chleba je totiž prvotřídní mouka. V mlýnku si zvládnete připravit kvalitní celozrnnou mouku plnou vlákniny i ranní porci ovesných vloček k snídani.

14.4.2020 2:51 | autor: Komerční prezentace

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@living.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist