Paella

Jednoduché, lehké, efektní a zároveň chutné jídlo. Tak nějak by se dala popsat paella, jejíž příprava může být pro úplného laika možná mírně problematická, ale když se zbaví nutnosti připravovat slepičí vývar a sušit rajčata, tak je to opravdu velmi snadné.

125293-1100x618.jpg Celá galerie 2 Zdroj: archiv redakce

Vodu přivedeme do varu, vmícháme „slepičí vývar Chef“ a krátce povaříme. Kuřecí maso rozkrájíme na kousky, cibuli a česnek drobně nakrájíme a s masem osmažíme v rozehřátém oleji. Přidáme rýži, šafrán a zalijeme připraveným vývarem. Přidáme „drcená rajčata Maggi“, mořské plody a dusíme, dokud rýže nezměkne.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

Suroviny

700g kuřete
50g cibule
20g česneku
olivový olej
2l vody
40g CHEF Slepičí vývar
drcená rajčata
špetka šafránu
500g rýže
1kg mořských plodů
sůl a pepř
 
Další recepty
Red.
Foto Nesté profesionál

Dorty – inspirativní fotogalerie

13.5.2008 12:02

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@living.cz

TOPlist