Paella

Jednoduché, lehké, efektní a zároveň chutné jídlo. Tak nějak by se dala popsat paella, jejíž příprava může být pro úplného laika možná mírně problematická, ale když se zbaví nutnosti připravovat slepičí vývar a sušit rajčata, tak je to opravdu velmi snadné.

Vodu přivedeme do varu, vmícháme „slepičí vývar Chef“ a krátce povaříme. Kuřecí maso rozkrájíme na kousky, cibuli a česnek drobně nakrájíme a s masem osmažíme v rozehřátém oleji. Přidáme rýži, šafrán a zalijeme připraveným vývarem. Přidáme „drcená rajčata Maggi“, mořské plody a dusíme, dokud rýže nezměkne.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie

Suroviny

700g kuřete
50g cibule
20g česneku
olivový olej
2l vody
40g CHEF Slepičí vývar
drcená rajčata
špetka šafránu
500g rýže
1kg mořských plodů
sůl a pepř
 
Další recepty
Red.
Foto Nesté profesionál

Dorty – inspirativní fotogalerie

13.5.2008 12:02
Více o tématu: Italská kuchyně recepty

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist