Domů > Fotogalerie > Zahrada fotogalerie > Manuál pro milovníky grilování
Grilovaný sýr - tučná pochoutka
Grilovaný sýr - tučná pochoutka. Zdroj: archiv redakce
Grilovaná zelenina patří k létu. Zdroj: archiv redakce
Špízy jsou úžasné. Zdroj: archiv redakce
Klobásky raději jen vlastní výroby, ty kupované jsou plné solí. Zdroj: archiv redakce
Zeleninové špízy nejen k masu. Zdroj: archiv redakce
Pozor si dejte na sladké marinády, velmi rychle dochází k jejich přepalování. Zdroj: archiv redakce
Spálené kousky masa, nebo zeleniny nekonzumujte, neplatí, že se pro jednou nic nestane. Zdroj: archiv redakce
Už jste grilovali mořské plody?. Zdroj: archiv redakce
Vegetariánský gril. Zdroj: archiv redakce
Gril je souhra chutí a vůní. Zdroj: archiv redakce
Grily s výkem jsou výhodné, lépe se v nich udržuje teplota. Zdroj: archiv redakce
Klobásky raději jen vlastní výroby, ty kupované jsou plné solí. Zdroj: archiv redakce