Domů > Fotogalerie > Zahrada fotogalerie > I bylinkářství má svou historii III
I bylinkářství má svou historii III
Související články: I bylinkářství má svou historii III
Květy i plody černého bezu jsou stálicí v bylinkářství. Pomáhají při nachlazení a horečkách, ovlivňují zažívání. Zdroj: archiv redakce
Související články: I bylinkářství má svou historii III
Jitrocel byl ceněn jako protizánětlivá, hojivá a chladivá bylina. Zdroj: archiv redakce
Související články: I bylinkářství má svou historii III
Hořká čekanka se už od starověku užívá při jaterních problémech, už tehdy si ji lidé dávali do salátů. Zdroj: archiv redakce
Související články: I bylinkářství má svou historii III
Řekové považovali jablka, která pěstovali, za lék, posilující srdce. Zdroj: archiv redakce
Související články: I bylinkářství má svou historii III
Související články: I bylinkářství má svou historii III