Na dřevěné podložce nakrájejte housky a nechte vyschnout na strouhanku. Zdroj: archiv redakce
1 / 7
Pro milovníky asijské kuchyně. Zdroj: archiv redakce
2 / 7
Dřevěné vařečky před vařením namořte do vody, nebudou tolik nasávat tuky. Zdroj: archiv redakce
3 / 7
Prkénka je třeba dobře ošetřovat, nejrozšířenější jsou z vysušeného a lepeného bukového dřeva, ale pořídit si můžete třeba i další méně obvyklé dřeviny. Zdroj: archiv redakce
4 / 7
Prkénko slouží k dvojímu účelu. Můžeme na ně odložit horký hrnec a vedle krájet. Zdroj: archiv redakce
5 / 7
Tradiční výrobci nabízejí tvary, ze kterých si vybere každý kuchař. Zdroj: archiv redakce
6 / 7
Mimo klasického buku se začínají uplatňovat i exotické dřeviny. Zdroj: archiv redakce
7 / 7
Na dřevěné podložce nakrájejte housky a nechte vyschnout na strouhanku. Zdroj: archiv redakce
Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.