Co prví týden dal?

Přijímání potravy, respektive „stolování“ je jistě v pravém slova smyslu kulturní záležitostí. Ne vždy je ale čas a prostor na to prostřít a povečeřet o třech, byť zcela prostých chodech. A jak to bude za 100 let?

124830-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

Uvažovali jste někdy nad tím, jak bude vypadat servírování budoucnosti? Třeba bude úplně všechno naopak, tedy možná jen zdánlivě, asi jako když vám někdo dnes řekne, že na místo toho, aby zelí jedl, tak jej používá jako okrasnou květinu a oproti tomu pak gratinuje plátky bílé růže. S tou růží by to asi bylo opravdu problematické, ale „okrasné zelí“ skutečně existuje“. Nevěříte? A když už jsme u těch pokrmů, pak to máme velmi malý kousek do kuchyně, případně do kuchyňského koutu, kde určitě nejen vaříte, ale také i stolujete. A nebo se vám nedostává v kuchyni místa? Nepřekážejí vám např. klasiky otevíravé dveře? Nevyřešily by problém dveře posuvné?

Mimochodem, když už jsme věnovali pozornost stolování budoucnosti, pak Vám můžeme také nabídnout ještě jeden pohled směřovaný několik let dopředu a sice do budoucnosti vysávání. Také zajímavé.

A teď v zimě můžete také zvážit a na vlastní kůži si vyzkoušet komfort plynového vytápění.

Red.
foto archiv

5.1.2008 12:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa bydlení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@living.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist